свети архангел михаил

Пронајдени се 7 резултати на тема „свети архангел михаил“
Вести

ДЕНЕСКА Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: Еве каква зима не очекува според времето денес, ова мора да го направите доколку сакате да ви се исполнат сите желби!

Православните христијани денес го празнуваат Св. Архангел Михаил, еден од најголемите христијански празници и една од најчестите куќни...
Живот и стил

УТРЕ Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК – Архангел Михаил ќе ви ги оствари сите ваши желби, но мора да исполните еден услов посветен токму за него

Православните христијани во недела на 21 ноември го празнуваат Св. Архангел Михаил, еден од најголемите христијански празници и една...
Живот и стил

Небото овие три дена се отвора за молитви – еве во кој дел од денот треба да замислите желба за да светецот кој се слави во недела ви ја исполни

Во недела нè очекува голем празник – Свети Архангел Михаил. Тоа е ден кога мора да му се обратите на ангелот-чувар, најстрогиот, но и...
Живот и стил

Доаѓа голем празник: Еве што треба да направите за Св. Архангел Михаил да ги исполни вашите молитви и желби

Архангел Михаил е водачот на небесните војски кој секогаш се јавувал на местата на кои се појавувала Богородица, така што претставува...