свет

Пронајдени се 9 резултати на тема „свет“
Занимливости

Светот е во голема опасност: На Земјата има 6 активни вулкани кои би можеле да еруптираат во 2018 година

Додека во светот одредени вулкани покажуваат знаци на смирување, други во наредната година би можече да имаат ерупции, поради што експертите...