странци

Пронајдени се 12 резултати на тема „странци“
Вести

Молдавија ја одобри програмата за давање државјанство на странци во замена за инвестиции во економијата

Владата на Молдавија усвои програма, според која странци ќе стекнуваат државјанство ако инвестираат 350 илјади евра во молдавската економија. Според...