ссм

Пронајдени се 22 резултати на тема „ссм“
Вести

Синдикатот наместо да се бори за правата на работниците, тргна да го правда менувањето на името од страна на Заев

Синдикатот и референдумското прашање – ова е точка од дневниот ред од седницата на Претседателството на ССМ закажана за денеска. Претседателот...