средношколци

Пронајдени се 51 резултати на тема „средношколци“
Вести

Средношколци: Компромисот постигнат од страна на Сојузот е политички инструиран и неприфатлив, ова се нашите барања!

Компромисот постигнат од страна на Сојузот е политички инструиран и неприфатлив, реагираат средношколците преку своето здружение...