споменици

Пронајдени се 13 резултати на тема „споменици“
Вести

ФОТО:Градоначалникот на Кратово, Бојаџиев со поддршка од Заев ќе подигаат споменици на бугарските окупатори во центарот на Кратово

Градоначналникот на Кратово, Љупчо Бојаџиев, со потекло од Струмица, родното место на Зоран Заев, а сега со место на живеење во Кратово...
Вести

Пароли со зборовите „предавници“ и „не си го дадов животов за вие да ја распродавате Македонија“ се појавија во Скопје (ФОТО)

Различни пароли денеска се појавија на неколку споменици во центарот на Скопје. Станува збор за пароли поврзани со власта која како...