софија

Пронајдени се 47 резултати на тема „софија“
Регион

Поради сериозно влошената здравствена состојба, бугарскиот патријарх Неофит хоспитализиран во болница во Софија

Поглаварот на Бугарската православна црква, патријархот Неофит, е пренесен во сериозна состојба на Невролошкото одделение на софиската...