собрание на република македонија

Пронајдени се 51 резултати на тема „собрание на република македонија“
Вести

Во понделеник ќе се знае кога Собранието ќе расправа за барањето на СДСМ за автентичното толкување за помилувањата

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска го примил барањето за автентично толкување на член 11 од Законот за помилување што...