слатко

Пронајдени се 5 резултати на тема „слатко“
Храна и пијалаци

ПО 3 ДЕНА ИСЧЕЗНУВА ЗАВИСНОСТА ОД СЛАТКО Со мешавина од 2 зачини исчистете го телото од сите паразити и нормализирајте ја тежината

Според статистичките податоци, една третина од населението страда од паразити. Обично, лицето не е ни свесно за нивното присуство...