скопски аеродром

Пронајдени се 30 резултати на тема „скопски аеродром“
Вести

Поради Папата ќе биде затворен и автопатот кој води до скопскиот аеродром- патниците кои имаат лет на 7 мај ова мора да го знаат!

По повод посетата на Папата во вторник, на неколку часа ќе биде затворен и автопатот кој води до скопскиот аеродром. Со оглед на посетата...