шах

Пронајдени се 6 резултати на тема „шах“
Останати спортови

Австралиска корпорација шахот го смета за расистичка игра, затоа што секогаш белите фигури го влечат првиот потег

Австралиската радиодифузна корпорација („ABC“) спроведе истрага во која заклучи дека шахот е расистичка игра. Анкетарите на корпорацијата...