северна кореја

Пронајдени се 111 резултати на тема „северна кореја“
Занимливости

Нова атракција во Северна Кореја: Kампување во близина на вулкан чија ерупција била најголема во историјата на оваа држава (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Странските туристи кои ја посетуваат Северна Кореја сега имаат можност да кампуваат во близина на најголемиот вулкан во таа земја. Во...