рсбсп

Пронајдени се 41 резултати на тема „рсбсп“
Вести

Планирајте на долги патеки, грижете се за вашата безбедност, за вашиот живот и за безбедноста и животот на луѓето околу вас!

 Иако на прв поглед изгледа дека станува збор за веќе раскажана приказна, апелите и пораките за безбедно учество во сообраќајот, никогаш...
Вести

РСБСП: Почитување на правилата и повисока сообраќајна култура, за поголема безбедност на велосипедистите и мотоциклистите

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) апелира до возачите на моторни возила да ја намалат брзината, да...