референдум

Пронајдени се 409 резултати на тема „референдум“
Општини

Граѓанскиот одбор „За здрав живот во Кочани“ ја почна постапката за референдум против хидроцентрала на Мала Река

Дваесетината граѓански здруженија, кои се членки на одборот „За здрав живот во Кочани“, ја почнаа постапката за организирање општински...