реченици

Пронајдени се 4 резултати на тема „реченици“
Живот и стил

Реченици кои ќе ви помогнат во тешки времиња: „Секогаш е подобро да грешиш отколку да глумиш совршенство“

Животот понекогаш е навистина тежок и често налетуваме на многу препреки и проблеми кои ги тестираат нашите нерви и во тие моменти мораме...