промена

Пронајдени се 30 резултати на тема „промена“
Скопје

Шилегов ќе именува улици во Скопје каде ќе ја слави промената на името во Нивици и цела призренска лига која ја основа идејата за Голема Албанија

Нови имиња на улици: 344 нивици 401 Призрени Имер (1820-1887), делегат на Призренската Лига 559. Шкупи Јашар Беј, (1860-1919), претседател на скопската...
Регион

Се замрзнува можноста за промена на постојано живеалиште во Грција, за да се спречи масовно движење за Велигден

Независната служба за јавни приходи на Грција го прекинува разгледувањето на електронски поднесените барања за промена на постојаното...
Вести

Николоски од Струмица: Неопходна е промена во Македонија затоа што оваа ситуација во којашто се наоѓа државата е неодржлива

Денеска сме во посета на целиот Струмички регион, ова е дел од редовните активности коишто ги имааме во рамки на акцијата за Обнова на...