пробиштип

Пронајдени се 32 резултати на тема „пробиштип“
Општини

КУРИР ИНТЕРВЈУ со Маријан Миленковски: Приоритет во Пробиштип ќе ставам на заштита на животната средина и економскиот развој

КУРИР: Кој е мотивот на еден лекар да влезе во градоначалничка трка? -Мотивот за да влезам во оваа трка е желбата за поубав град. Желба...
Вести

Граѓаните во Пробиштип, Крива Паланка и Свети Николе порачаа дека Македонија не е лист хартија да се брише како што на власта и одговара

На вечерашните протести во Пробиштип, Крива Паланка и Свети Николе бараат оставка на власта затоа што Македонија не е лист хартија за...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Блокираме во Виница, Македонска Каменица и Пробиштип се додека Заев не запре со распродажбата на Македонија

Покрај онаа блоката која што денеска се случи пред Владата на Република Македонија и онаа пред Министерството за надворешни работи,...