прислушување

Пронајдени се 11 резултати на тема „прислушување“
Вести

Обвинителката Ленче прави своеволна селекција: Најприслушуваните ги претставува како сторители, а не како оштетени

Обвинителката од поранешното СЈО на Катица Јанева, Ленче Ристовска во завршниот збор за случајот „Таргет и Тврдина“, истакна дека...