премиер

Пронајдени се 54 резултати на тема „премиер“
Економија

Вработените во Пошта загрижени од состојбата по пропаѓањето на Еуростандард: Бараат итна средба со премиерот

Синдикатот на Пошта на Македонија изразува загриженост од состојбата во работењето на комапнијата, особено по прекинот на работењето...