прекин

Пронајдени се 53 резултати на тема „прекин“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Со заканите за прекин на штрајкот и бркање на наставниците од работа го загрозуваат нивно основно право загарантирано со Устав

Со заканите за прекин на штрајкот и бркање на наставниците од работа го загрозуваат нивно основно право загарантирано со Устав, велат...