помош

Пронајдени се 93 резултати на тема „помош“
Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ – апел за помош за 26 годишниот Боро Стаиќ на кој итно му е потребен апарат за асистирано искашлување

Боро Стаиќ е момче на 26 годишна возраст. Поради повреда од неговата 18 годишна возраст е парализиран од вратот надоле, сите четири екстремитети...
Вести

Германија ќе обезбеди 21 милијарди евра во првата половина од идната година за помош на компаниите погодени од Ковид-19

Германија очекува да исплати финансиска помош до 22 милијарди евра од јануари до јуни 2021 година за компаниите и самовработените поради...