пензии

Пронајдени се 29 резултати на тема „пензии“
Вести

Додека СДСМ упорно ја напаѓа предлог мерката на ВМРО-ДПМНЕ, многу европски земји во услови на криза ја применуваат истата

Додека СДСМ упорно ја напаѓа предлог мерката за пензиските фондови и велат дека Мицкоски всушност заговарал да се доведат во прашање...