патни исправи

Пронајдени се 7 резултати на тема „патни исправи“
Вести

Нема нови закажувања за пасоши до надминување на проблемот, Чулев врши истрага во МВР за лоцирање на одговорноста

Системот за закажување термин за патна исправа ќе биде ставен надвор од функција до изнаоѓање на решение за надминување на проблемот...
Вести

Чулев: Спасовски го креираше проблемот со личните документи, а актуелното раководство на МВР презема надчовечки напори за негово надминување

Околу 4.900 обрасци за пасоши има останато во моментов, а 14.900 граѓани чекаат да им биде издаден пасош. Новата пратка на обрасци за патни...