паркирање

Пронајдени се 7 резултати на тема „паркирање“
Занимливости

Момче само сакало да и помогне на девојката да се паркира, но откако таа нагло дала гас настанала катастрофа (ВИДЕО)

Едно момче од Виетнам сакало да и помогне на една девојка полесно да се паркира, но набрзо зажалило зошто таа по грешка притиснала гас...