паричник

Пронајдени се 10 резултати на тема „паричник“
Регион

Деца најдоа изгубен паричник и го вратија на сопственичката: Нивниот гест заслужи поинаква реакција од онаа која ја добија

Две момчиња од трето и четврто одделение од Требиње, Босна и Херцеговина, нашле паричник со лични документи и пари и го вратиле на својата...