овци

Пронајдени се 14 резултати на тема „овци“
Скопје

Игралиште или пасиште во Аеродром: Деца си играат, а до нив пасат овци – Марин како изреката „Село гори, баба се чешла“(ФОТО)

На игралиштето кај паркот со авиончето во општина Аеродром денес бевме сведоци на несекојдневна глетка. Цело стадо овци, среде оваа...