општина охрид

Пронајдени се 20 резултати на тема „општина охрид“
Општини

ФОТО: Во заштитената зона на охридското крајбрежје се гради- општината „не знае“ во чија сопственост е објектот

На барање на КУРИР општина Охрид ни одговори на неколкуте поставени прашања во врска со дивата изградба која никна во заштитената зона...
Општини

Скандал: Без промена на статутот, сменети печатите на општина Охрид и наместо Република Македонија, стои Република Северна Македонија

В.д градоначалникот Константин Георгиески без да изврши промена на членот 10 од статутот на општина Охрид, извршил промена на печатите...
Вести

Арсовски: Oпштина Охрид преку исплаќањето на штети за земјотресите, за ист објект доделила поголема сума на пари на повеќе лица од семејство на човек близок до СДСМ

Портаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски на денешната прес-конференција истакна дека градоначалниците на СДСМ се однесуваат со општините...