обука

Пронајдени се 9 резултати на тема „обука“
Регион

Американски војници пристигнаа во Турција за да учествуваат во обука со турски војници по што ќе патролираат во Манбиџ

Американски војници пристигнаа во Турција, за да учествуваат во обука со турски војници по што ќе вршат заеднички патроли во реонот...