ниш

Пронајдени се 37 резултати на тема „ниш“
Регион

Се оствари сцената од филмот „Викенд на мртовци“- кога Борис видел дека не е мајка му во ковчегот ќе се онесвестел, потоа следувала драмата

Се сеќавате на нашиот филм „Викенд на мртовци“? Е таква реалност се случила во Ниш. Телото на Нишлијката ЕИ (70) која починала по операцијата...