наука

Пронајдени се 10 резултати на тема „наука“
Вести

Комисија за образование и наука на ВМРО – ДПМНЕ: Власта да ги остави наставниците и професорите да си ја работат својата работа

Власта дури и во оваа новонастаната и за сите тешка ситуација со коронавирусот никако да сфати дека не треба да води сметка за маргиналните...
Вести

Комисија за образование и наука на ВМРО – ДПМНЕ: Власта излезе неподготвена за вакви вонредни состојби како во сите области, така и во образованието

Власта излезе неподготвена за вакви вонредни состојби како во сите области, така и во образованието, а во обид да се заврши наставната...