настава

Пронајдени се 28 резултати на тема „настава“
Вести

Професорите контра Министерството за образование: Резултатот на учебната година може да биде неписмени ученици

Професорите алармираат дека крајниот резултат на оваа учебна година во која поголемиот дел од учениците следат настава од далечина,...