мотоциклисти

Пронајдени се 10 резултати на тема „мотоциклисти“
Хроника

Близу 200 казни за возачи на мотори и автомобили во Скопје- при преглед на еден мотоцикл пронајдени и дрога, два ножа и боксирач

Одделението за безбедност на сообраќајот при Секторот за внатрешни работи Скопје на 07.09.2019 во времето од 06,00 до 24,00 часот санкционира...