мобилен

Пронајдени се 5 резултати на тема „мобилен“
Регион

Не наседнувајте на оваа нова измама: Ако во било кој случај ваков телефонски повик, еве што треба да направите

Хрватските медиуми пренесуваат дека денеска дубровачката полиција предупредува на нова телефонска измама. Имено, преку телефон непозната...