МНР

Пронајдени се 140 резултати на тема „МНР“
Вести

Османи: Има документ кој сме спремни да го прифатиме како договор, чекаме одговор од Бугарија – рано е да информирам за деталите

Во моментот кога ќе имаме согласност по однос на било кој документ, дека може да биде основа за договор со Бугарија пред да се стави потпис...
Вести

Уште 50 македонски граѓани чекаат евакуација од Украина, се очекува поголемиот дел да бидат извлечени денеска

Од вкупно 100 мапирани граѓани во Украина, 50 се веќе извлечени и уште толку треба да се евакуираат. Од овие 50 останати не се сите наши државјани,...