миле јанакиески

Пронајдени се 97 резултати на тема „миле јанакиески“
Вести

Јанакиески: Како може за Канческа-Милеска која контактирала со уметниците да нема основ за кривично гонење, а за мене да има бидејќи контактирам со неа?

На денешните завршни зборови за предметот за организација на настаните на 27-ми април, Миле Јанакиески посочи дека дискутирал со Елизабета...
Вести

Како може Вељаноски, Јанакиески и Ристовски да бидат организатори кога од 30.000 пораки нема никаква комуникација меѓу нив? – прашува адвокатот

„Вељаноски воопшто нема комуникација со обвинетиот Владимир Атанасовски, ниту со Никола Бошкоски. Триесет илјади пораки беа извадени...
Вести

Јанакиески: Oд 80.000 разговори во кои сум прислушуван, нема ниту еден единствен доказ за она што го тврди Обвинителството

„Уште една потврда дека обвинителството нема докази против мене е и самиот факт што незаконски сум прислушуван цели 7 години и за мене...