Марко Колев

Пронајдени се 56 резултати на тема „Марко Колев“
Општини

Колев: Во Велес се одвиваат градежни активности на повеќе локации, се изгради детски парк „Дизни“ како и изградба на кејот на реката „Вардар“

Денеска во посета на општина Велес работно е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Заедно со пратеникот и претседателот...
Општини

Колев: Започна реконструкција и модернизација на коловозот на патниот премин на ул. „Илинденска“ – мост „Гемиџии“

Отпочна реконструкција и модернизација на коловозот на патниот премин на ул. „Илинденска“ – мост „Гемиџии“! Целокупната финансиска...
Општини

Колев: Велес станува поубаво место за живеење, се реконструираат училишта, се градат улици, инфраструктурни проекти како се чистат депонии за подобра животна средина

Покажавме дека за само 100 дена нештата можат суштински да се променат кога се работи чесно и одговорно. Она што многу пати досега го нагласив...