македонски

Пронајдени се 8 резултати на тема „македонски“
Вести

Коцарев и Котеска се во право, постои план за укинување на “македонските” катедри на Блаже Конески (ДОКУМЕНТИ)

Претседателот на МАНУ Љупчо Коцарев и професорката Јасна Котеска било во право дека на Филолошкиот факултет Блаже Конески постои документ...
Вести

Коронавирус: Триесетина македонски камионџии заглавени на италијанско-словенската граница, македонските надлежни институци нигде ги нема (ВИДЕО)

Триесетина професионални возачи на камиони од Македонија поради состојбата со коронавирусот останале заглавени на италијанско-словенската...