македонски туристи

Пронајдени се 7 резултати на тема „македонски туристи“
Вести

ВЛАСТА ПОТКЛЕКНА УШТЕ ПРВИОТ ДЕН: На граѓаните за откажаните аранжмани агенциите ќе им земаат пенали, надлежните мува не ги лази

Илјадници граѓани на Македонија овие денови, особено вчера по потврдувањето на првиот случај на коронавирус во нашата земја ги откажуваат...