Леонардо

Пронајдени се 5 резултати на тема „Леонардо“
Вести

Ивановска: Во случајот Леонардо на Рашковски поради не навремено повлекување на траншите од кредитот, државата исплатила превисоки камати

Претседателката на Државната комисија за спречување на корупција Билјана Иванова, во вечерашното интервју во емисијата „Што не е јасно“...