ласкарци

Пронајдени се 53 резултати на тема „ласкарци“
Вести

Претседателот на Кривичен ја повлекол поротничката во Ласкарци поради истечен мандат- била избрана во ист ден со поротничката во ТНТ

Избрани се на ист датум ама едната заминува дома другата останува на функцијата. Поротничката Славица Шандовска поради истек на четири...