КСС

Пронајдени се 56 резултати на тема „КСС“
Вести

Загрозување на безбедноста на учесниците на протестот на КСС од страна на МВР: Полицијата намерно пропушташе возила (ВИДЕО)

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) на ден 15.04.2021 година одржа мирен протест организиран со автомобили, заради...
Вести

Ралковски: Работничките права се на најниско ниво од независноста на државата, ако не постигнеме договор ќе преземеме порадикални мерки

Многу пати во јавноста искажавме до сега дека работничките права се на најниско ниво од независноста на оваа држава. Значи зборуваме...
Вести

Македонскиот дипломатски синдикат изразува голема загриженост за здравствените состојби во Министерството за надворешни работи

Македонскиот дипломатски синдикат изразува голема загриженост за здравствените состојби во државата и во Министерството за надворешни...
Вести

Синдикатот на Затворите алармира: Се деградираат членови со фингирани постапки кои на крај под притисок завршуваат со отказ

Синдикатот на Затворите, синдикална организација при Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија (САДУ) одржа прес-конференција...
Вести

КСС бара ослободување од плаќање на режиски трошоци за невработените и мораториум на кредитите на сите работници

Повеќе од јасно е дека сите работници во нашата држава се под силен економски и здравствен удар, работниците се повеќе го губат своето...