криминална група

Пронајдени се 10 резултати на тема „криминална група“
Хроника

СУЗБИЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА – приведени 12 лица кои тргувале со дрога и оружје, меѓу нив и полициски службеник (ФОТО+ВИДЕО)

На 28.07.2021 Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал во координација со Одделот за специјални полициски операции, под раководство...
Хроника

Сузбиена криминална група од Тајван што вршела телекомуникациски измами и трудова експлоатација, приведени девет лица

Полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка, Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал-Национална...