Крешник Бектеши

Пронајдени се 81 резултати на тема „Крешник Бектеши“
Економија

Испораката на руски природен гас не е прекината, властите велат имаме алтернативи и ако дојде до прекин на снабдувањето

Во земјава има непречена испорака на природен гас од Русија преку гасоводот од Бугарија и покрај тоа што руски „Газпром“ вчера ја прекина...
Вести

Бектеши: Има доволна количина на брашно за потребите на домашниот пазар, нема простор за паника кај граѓаните за непотребно купување

Има повеќе од доволна количина на брашно во државата, млиновите имаат задоволителна количина на залихи за да ги покријат потребите...
Вести

Граѓаните не направиле паника: Tрговците сами ги повлекле продуктите за да ги вратат назад со нови цена – следуваат казни!

„Немало паника кај граѓаните, некои од трговците сами ги повлекле продуктите за да ги вратат назад со нови цена. Тоа нема да дозволиме...