климатски промени

Пронајдени се 65 резултати на тема „климатски промени“
Вести

„Џерманвач“: Субвенциите за фосилните горива ги доведуваат во прашање зацртаните цели за справување со климатските промени

Енергетската криза резултираше со рекордно големи субвенции за фосилните горива во државите од Групата 20 водечки развиени, како...