Кирил Пецаков

Пронајдени се 17 резултати на тема „Кирил Пецаков“
Вести

Пецаков: Кај сите соседни земји бројките се намалуваат или воопшто нема новозоболени, ние некако “пркосиме” и создадовме ПИК и нови кластери

Како што и напишав пред некој ден аплаузот стивнува, ама веќе од денешен аспект гледајќи ја бројката на заболени тешко дека некој го...
Вести

Пецаков: Македонски Брод е запустен, луѓето се иселуваат и никој не останува заради безперспективноста креирана од власта

Македонски Брод е запустен, луѓето се иселуваат и никој не останува, сето тоа заради безперспективноста креирана од власта, наместо...
Општини

Пецаков: Охрид се поплавува затоа што Владата не водеше сметка за регулација на езерото, неспособноста ја плаќаат граѓаните

Охриѓани се жртва на погрешните политики на Власта. Ветуваа туристичка атракција а и тоа што е изградено дозволуваат да се уништи, вели...