кавадарци

Пронајдени се 361 резултати на тема „кавадарци“
Вести

Лозарите и овоштарите од Кавадарци на протест: Министерот Николовски спие, за 10 дена доколку немаме вода ќе излеземе на порадикален протест

Лозароовоштарите од Кавадарци денеска излегоа на протест поради проблемите со водостопанството. -Конкретно ни беше ветено, бидејќи...
Општини

Јанчев: После 20 години изградивме нова мини хидроцентрала, од која најголеми бенефит ќе имаат граѓаните на Кавадарци

После долго време од 2002 година, еве 20 години успеавме да ја изградиме петата мини хидроцентрала заедно со ЈП Комуналец и со стручниот...