Парламентарни избори 2024 Мицкоски со порака од Кавадарци: Мобилизација и масовна излезност, колку повеќе гласаат, толку поголема ќе биде силата за промени
Општина Кавадарци Николоски: На 8-ми мај потребна е масовна референдумска излезност за влада на ВМРО-ДПМНЕ која нема да е уценувана од никого, за СДСМ и ДУИ во опозиција
Македонија Сиљановска Давкова од Крушево порача: Крушевчани имаат на што да бидат горди! Ќе покажам и ќе докажам дека сум тука поради граѓаните, не поради себе!
Митинг Николоски до директорот на ТЕЦ Неготино: Од каде ти се парите за хациендата во која живееш, дали од крими тендерите на сопругата во РЕК Битола или од твојот криминал со мазут?
Македонија Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе го истреби криминалот и за истиот ќе има одговорност, затоа ни треба поддршката од граѓаните на 8 мај за број 2
„Само Вистина“ Стојаноска: Народот се обединува околу Силјановска Давкова и ВМРО-ДПМНЕ, се обврзуваме на Платформа 1198 која ќе донесе многу проекти, реформи и иднина за сите
Градско Мицкоски: Освоивме 20% повеќе гласови од збирот на гласовите на владините кандидати – власта на ДУИ и СДСМ е делегитимирана и после 8 мај заминува во опозиција
Градско Ковачки: СДС не е противник само на ВМРО-ДПМНЕ, туку противник на народот и Македонија, затоа на 8-ми мај да се обединиме за бројот 2 и да ги срозиме за сите криминали и катастрофални политики
Росоман Мицкоски: Потребна е масовна излезност на 8-ми мај за да ги пратиме во опозиција ДУИ кои ја ограбуваат и ја ставаат Македонија на колена
Росоман Николоски: Идната влада на ВМРО-ДПМНЕ целосно ќе го изгради експресниот пат Прилеп-Градско до 2027 година кој е значаен за граѓаните од овој регион
парламентарни и претседателски избори 2024 Стојаноска: Време е да се обединиме сите околу тоа повеќе да не функционираме како до сега, туку да вложиме и да инвестираме во вистинска слобода, благосостојба и соживот
парламентарни и претседателски избори 2024 Ковачки: Со над 800 милиони евра владата од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги решава проблемите на земјоделците, со 250 милиони евра годишно дополнително ќе се развиваат општините
претседателски избори 2024 Гордана Сиљановска-Давкова: Прагот на издржливост на Mакедонците е надминат кога некој вели дека: „не си тоа што си туку тоа што јас мислам дека си“
парламентарни и претседателски избори 2024 Сајкоски: Вчера докажавме дека Македонија не толерира некој да ја тероризира – граѓаните во нас препознаа луѓе кои ќе донесат правда во државата
ТВ21 ВИДЕО: Мицкоски пред седум месеци ја даде прогнозата за претседателските избори, за Маричиќ беше нереална вистината со која се соочивме вчера
парламентарни и претседателски избори 2024 Мицкоски: Разликата по вчерашниот изборен ден е цунамито кое се крева, народот се излеа и тој бран на промени ќе ја порази оваа власт