ивица дачиќ

Пронајдени се 74 резултати на тема „ивица дачиќ“
Вести

Дачиќ: Чуму овие состаноци, кога лидерите на ЕУ говорат против проширувањето? Мислите Македонија ќе биде задоволна?

Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на Форумот на министрите за надворешни работи на учесниците во Берлинскиот процес...