исчезнати лица

Пронајдени се 42 резултати на тема „исчезнати лица“
Вести

Неажурност или неажурираност: МВР го води за исчезнат, тој си живее во велешко и си создал семејство – го бара ли некој?

Поради големата паника која се јави кај јавноста по неколкуте исчезнати лица во Македонија, КУРИР започна детално и обемно истражување...