игри на среќа

Пронајдени се 21 резултати на тема „игри на среќа“
Вести

„Предложените законски измени за игри на среќа директно засегаат 10 000 луѓе, кои ќе ги загубат своите работни места – државата ќе изгуби 280 милиони евра на годишно ниво“

Предложените законски измени за игри на среќа директно засегаат 10 000 луѓе, кои ќе ги загубат своите работни места. Државата ќе изгуби...
Вести

Здружение на вработени во сектор игри на среќа „Сакам да работам“: Нема да дозволиме да бидеме жртви на политички мотивирани законски измени!

По повод 1-ви Мај, Меѓународниот ден на трудот, Здружението на вработени во сектор игри на среќа „Сакам да работам“, го упатува следниот...
Вести

АСОМ: Со предлог-законот за игри на среќа на улица се оставаат повеќе од 8.000 вработени, ќе ги нема и приходите во Буџетот од 250 милиони евра

Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот на игри на среќа ваков каков што е може да остави на улица повеќе од 8.000 лица,...